festa major de granollers

Quim Masferrer i un tribut a The Beatles, al TAG per la Festa Major de Granollers

El divendres 26 i el dissabte 27 d'agost

per Redacció, Granollers, Catalunya | 3 d'agost de 2022 a les 08:00 |
Quim Masferrer i 'Abbey Road' es podran veure al TAG | TAG
El Teatre Auditori de Granollers portarà per aquesta Festa Major dos espectacles: Quim Masferrer i un homenatge a The Beatles.

D’una banda, el conegut presentador del programa de TV3 El foraster presentarà divendres 26 d’agost (20h) Bona gent el muntatge que pretén ser un homenatge al públic: "Durant anys, dècades, segles, hem aplaudit actors, actrius, dramatúrgies, direccions, escenografies..., però ens hem oblidat d’una peça clau del teatre: el públic", explica el TAG en un comunicat.


Masferrer, després de 250 representacions i 150.000 espectadors, homenatjarà aquesta vegada al públic del Teatre Auditori "en un espectacle únic i impossible de repetir perquè els espectadors i espectadores d’aquell dia seran els protagonistes, els que finalment escriuran l’argument d’aquesta experiència".

Per altra banda, als amants de la música dels Beatles els espera espera un concert de tribut a la mítica banda de pop amb el grup Abbey Road i el seu espectacle amb motiu dels 30 anys de trajectòria, el dissabte 27 d’agost (21 h).


"Abbey Road és un dels millors tributs del món als Beatles amb una increïble fidelitat a les veus i so originals, i són capaços de recrear tota la música de la discografia dels de Liverpool. Els seus concerts també destaquen pels diferents canvis de vestuari fets a imatge dels originals d’acord amb l’època. Fins i tot els instruments utilitzats són els mateixos que utilitzaven John, Paul, George i Ringo".

 

 

Participació