incendi indústria

Desactivat el PLASEQCAT en fase d'alerta per l'incendi a l'empresa Ranke Química de Sant Celoni

Els Bombers donen per extingit l'incendi

Incendi a l'empresa Ranke Química de Sant Celoni | Policia Local Sant Celoni
per Redacció, Sant Celoni, Catalunya | 27 de juliol de 2022 a les 23:46 |
El Pla d'emergència exterior del sector químic de Catalunya (PLASEQCAT) en fase d'alerta que s'ha activat poc abans de les sis de la tarda per l'incendi en un quadre elèctric de l'empresa Ranke Química s'ha desactivat cap a dos quarts de vuit de la tarda, una vegada s'ha donat per extingit l'incendi que ha cremat un quadre elèctric i material plàstic. L'empresa és situada al quilòmetre 58,8 de la carretera C-35.

L'accident ha provocat l'evacuació de tots els treballadors de la indústria. D'acord amb les primeres estimacions s'ha produït un incendi al quadre elèctric de la indústria que disposa de disolvents i altres substàncies químiques que pel moment no han estat afectades.


Al lloc s'han desplaçat operatius de Bombers amb 9 vehicles, més 3 de comandament, Mossos i 3 vehicles del Sem. També la Policia Local de Sant Celoni. En aquests moments els serveis d'emergències estan duent a terme la valoració de danys personals com a conseqüència dels esdeveniments i a hores d'ara no hi ha balanç de persones ferides.

Els Bombers informen que l'incendi està controlat i s'estan avaluant els danys.

  L'alcalde de Sant Celoni, Raül Garcia, ha agraït a tots els cossos de prevenció i seguretat, policia local, bombers, mossos, sem... per la ràpida intervenció i professionalitat. I tot el suport a l'empresa i els treballadors "que esperem que puguin recuperar l'activitat normal el més ràpidament possible".

 

Participació