1 de 10
equipaments

​Adjudicada la construcció i la gestió de la residència per a la gent gran de Bellavista

L'Ajuntament aportarà un dels vuit milions aproximats pressupostats en l'avantprojecte de l'obra

Així serà la residència de Bellavista | Ajuntament de les Franqueses del Vallès
per Redacció, Les Franqueses del Vallès, Catalunya | 15 de juliol de 2022 a les 21:00 |
El ple extraordinari de les Franqueses celebrat el 14 de juliol ha aprovat l'adjudicació de la construcció i de la gestió de la nova residència per a la gent gran de Bellavista a l'empresa Entitat Residència Tercera Edat l'Onada, S.L. que serà l'encarregada de redactar el projecte bàsic de l'edifici, d'executar les obres i, posteriorment, de gestionar aquest servei que, a més de places de residència, també comptarà amb un centre de dia.

L'avantprojecte de la residència per a la gent gran de Bellavista es va aprovar definitivament al gener del 2022 i preveu un pressupost d'uns 8.000.000 d'euros per a la construcció i adequació de l'edifici. D'aquest pressupost, l'Ajuntament, hi destinarà dues partides pels exercicis 2022 i 2023 que sumen un total d'1.000.000 d'euros.


La nova residència per a la gent gran se situarà als terrenys per a equipaments del carrer del Terme, 15. La superfície de la parcela on es construirà és de 3.066 m2. L'edifici comptarà amb un total de 5.000 m2 distribuits quatre plantes: planta baixa, 1a planta i dues plantes sota rasant. Comptarà amb 110 llits per a la residència, amb places privades i públiques. També hi haurà servei de centre de dia. La residència serà municipal amb un 75% de places públiques, de les quals el 50% seran públicoconcertades i el 25% totalment públiques; així com un 25% de places privades.

 

Participació