Els millors estudiants de l'EMT de Granollers reben les beques d'estudis Memorial Josep Homs

Yassin Nakmooche Mghaiti, Rafael Cabrera González i Marian Cuchillo Wic han recollit el reconeixement al seu expedient acadèmic

per Redacció, Granollers, Catalunya | 28 de juny de 2022 a les 21:31 |
Foto de grup dels premiats en l'acte de cloenda del curs de l'institut Escola Municipal de Treball | Ajuntament de Granollers
Aquest dilluns a la tarda s'han lliurat a la Sala Tarafa les beques d'estudis Memorial Josep Homs i Corominas, en el marc de la cloenda del curs de l'institut Escola Municipal de Treball. Les tres beques han estat atorgades a Yassin Nakmooche Mghaiti, Rafael Cabrera González i Marian Cuchillo Wic, alumnes de darrer curs del cicle formatiu de grau superior i de 2n de batxillerat que l'any que ve faran estudis universitaris. Tots tres rebran una beca valorada en 1.000 euros destinada a pagar part de la matrícula universitària.

Durant l'acte de cloenda del curs també s'han lliurat les beques de l'Associació Pedagògica de l'EMT; els reconeixements als alumnes de 4t d'ESO amb millor expedient acadèmic i les matrícules d'honor de batxillerat i cicles formatius.


Els guardons arriben aquest any a la 25a edició i serveixen per homenatjar el reconegut geògraf, professor de l'EMT i el primer director del primer Pla Estratègic de Granollers.

Josep Homs i Corominas va néixer a Granollers el 15 de maig de 1954, mestre i geògraf. Desde molt jove va treballar en dos àmbits que van identificar la seva trajectòria professional: la docència a l'Escola Municipal de Treball i els estudis sobre Granollers.


Va ser professor de Geografia i Història des de 1974 a l'Escola Municipal de Treball Institut Politècnic de Granollers, I entre els anys 1980 i 1984, va ser-ne el cap d'estudis. La relació i identificació de Josep Homs amb l'EMT va ser molt intensa durant més de dues dècades. Va morir, a l'edat de 42 anys, el 6 de març de 1997.

 

Participació