tecnologia

Correus prova un nou sistema de repartiment assistit Llinars del Vallès

Es tracta d'un patinet elèctric que pot ajudar a estalviar esforços als carters i produir zero emissions

per Redacció, Llinars del Vallès, Catalunya | 21 de juny de 2022 a les 10:45 |
Correus ha escollit Llinars del Vallès per posar en marxa la prova pilot del nou sistema de repartiment | Correus
Els carters en un futur ben pròxim poden canviar la seva manera de repartir les cartes. Amb aquesta intenció recentment, a Llinars del Vallès, Correus ha posat en marxa una prova pilot basada en un patinet elèctric fabricat per Scoobic que, a banda d'estalviar esforços als carters també produeix zero emissions

L'objectiu d'aquest projecte pilot és proporcionar a les carteres i carters de Correus que fan el repartiment a peu un nou element que els faciliti la distribució utilitzant les innovacions tecnològiques sorgides en els últims anys en l'àmbit de la mobilitat personal i sostenible.


Aquests carros de repartiment assistits estan pensats per a ser utilitzats en nuclis urbans, especialment en àrees de repartiment poc concentrat, és a dir, amb pocs enviaments per quilòmetre recorregut, com a zones d'habitatges unifamiliars o polígons industrials. També són adequats per a àrees de repartiment en les quals s'han de recórrer distàncies altes o que estiguin allunyades de l'oficina d'on surt el carter.


 

 

Participació