handbol

Granollers, a punt per acollir dues noves competicions d'handbol internacional

L'Europeu de Màsters i la Granollers Cup tindran lloc del 22 al 26 de juny i del 29 de juny al 3 de juliol

per Redacció, Granollers, Catalunya | 19 de juny de 2022 a les 20:41 |
El Palau d'Esports de Granollers, a punt per dues noves competicions | Ajuntament de Granollers
Aquest divendres s’ha presentat, al Museu del BM Granollers, l'Europeu de Màsters i de la Granollers Cup 2022. A l'acte hi han participat Alfred Serra, president del Club BM Granollers, Alba Barnusell, alcaldessa de Granollers, Pep Blanchart, gerent del Club BM Granollers i Jaume Fort, president de la Federació Catalana.

I és que durant els mesos de juny i juliol l’handbol internacional torna a Granollers. Es tracta de l'Europeu de Màsters, que es disputarà del 22 al 26 de juny, i de la Granollers Cup, que es jugarà del 29 de juny al 3 de juliol.


Dues competicions que s'han vist afectades per la pandèmia, però que recuperen la normalitat amb la tornada a la competició. L'Europeu de Màsters estava planificat per jugar-se l'estiu del 2019, però la pandèmia a dificultat l'organització de la competició. El compromís del Club BM Granollers amb l'EHF (European Handball Federation) ha fet que aquest any, amb unes condicions sanitàries òptimes, es pugui gaudir del millor handbol de veterans d'Europa a Granollers.

Una competició amb 700 persones que reunirà fins a quatre categories masculines (+35, +45, +50 i + 55) i dues femenines (+33 i +43) amb jugadors i jugadores d'arreu d'Europa. En total, 42 equips, 12 de femenins i 30 de masculins; dels quals 11 són catalans i d’aquests 5 són del BMG.


Per altra banda, el torneig internacional de base per excel·lència que organitza el Club BM Granollers torna després de dues edicions on no s'ha pogut celebrar per la pandèmia de la Covid-19 i ho fa amb molta força.

La Granollers Cup s'inaugurarà el dimecres 29 de juny, a les 18h, a la plaça de la Porxada. L’acte d’inici comptarà amb la jugadora internacional Noruega Kari Brattset i l'exjugador del Fraikin també internacional amb Espanya, Adrià Figueras, com a padrins d'aquesta edició.


Durant quatre dies es disputaran 917 partits, 150 voluntaris faran possible l’esdeveniment i de nou, Granollers tornarà a ser la capital de l’handbol, mig any després d’acollir el Mundial d’Handbol Femení.

 

Participació