Ingredients:
1/2 kg de farina
75 grams de sucre
50 grams de mantega
3 ous
Sal
10 grams de raspadures de llimona
Llet o aigua
50 grams de llevat premsat
300 grams de cireres madures
Sucre per tirar damunt de la coca
Elaboració:
Col·loqueu la farina en forma de volcà sobre la taula o mabre. Al mig, afegiu-hi el sucre, el ous, la sal, el llevat, les raspadures de llimona i la mantega.
Barregeu-ho bé amb els dits diluint-ho tot, afegint-hi a poc a poc la llet o l’aigua i acabant-ho de pastar tot bé amb la farina, fins a formar una massa homogènia i que se’ns desenganxi de les mans.
Deixeu-la reposar uns 20 minuts.
Tot seguit amb el corró la lamineu donant-hi forma ovalada de coca. Esteneu-la sobre una llauna greixada, amb un gruix d’1 cm, aproximadament.
Col·loqueu al damunt les cireres, i deixeu-ho fermentar a temperatura tèbia.
Empolvoreu-ho amb sucre i coeu-la al forn a uns 160º, aproximadament, fins que s’espongi i es dauri de la superfície.