onada de calor

Mollet avança l'obertura de les fonts lúdiques i de la piscina municipal de Ca n'Arimon per l'onada de calor

Es podrà entrar als equipaments per refrescar-se i el bus urbà serà gratuït en les hores de més calor

per Redacció, Mollet del Vallès, Catalunya | 14 de juny de 2022 a les 13:52 |
La piscina exterior de Ca n'Arimon, a Mollet | Ca n'Arimon
L'Ajuntament de Mollet del Vallès ha anunciat que, per combatre l'onada de calor, s'avancen les dates d'obertura de les fonts lúdiques i de la piscina de Can n'Arimon. A més, la ciutadania podrà refugiar-se als equipaments municipals per refrescar-se i el bus urbà serà gratuït de dimecres a dissabte entre les 11 i les 18h, hores de màxima calor.

L'alcaldessa, Mireia Dionisio, ha explicat que "hem pres aquestes mesures per ajudar a la ciutadania, sobretot a aquelles persones més vulnerables, com infants i gent gran, a combatre les conseqüències de les altes temperatures que estem vivint aquests dies". Dionisio ha afegit que "de ben segur que la gratuïtat del bus urbà afavorirà desplaçaments més còmodes a la ciutadania durant les hores de més calor i l'obertura de les fonts i la piscina permetrà que les persones es puguin refrescar i, així, suportar una mica millor l'onada de calor".


Mollet del Vallès disposa de diverses fonts lúdiques a diferents espais de al ciutat: a la rambla Balmes, el parc dels Colors i la Dona d'Aigua. Obrran ja aquest divendres. Pel que fa a les fonts ornamentals situades al Parc de les Pruneres, es posaran en marxa el dia 2 de juliol un cop finalitzin els treballs de manteniment i seguretat de les instal·lacions.

Pel que fa a la piscina exterior de Ca n'Arimon, obrirà a partir de dissabte, una setmana abans del que estava previst.


Quant al bus urbà, serà gratuït entre les 11 del matí i les 6 de la tarda de dimecres a dissabte durant aquesta setmana.
 

 

Participació