informàtica

Guardó pel projecte de ciberseguretat de l'Ajuntament de Granollers

Els Premis Computing 2022 posen en valor la protecció del correu electrònic del consistori

per Redacció, Granollers, Catalunya | 13 de juny de 2022 a les 13:09 |
L'Ajuntament de Granollers, premiat per la seva ciberseguretat | Ajuntament de Granollers
L'Ajuntament de Granollers ha rebut un premi pel projecte de ciberseguretat pel seu correu electrònic. El guardó arriba per part de la revista Computing, una publicació que, segons el consistori, és de referència a nivell de l'estat espanyol sobre el sector de les TIC.

Els anomenats Premis Computing de l'Era Digital "tenen com a objectiu reconèixer els projectes més innovadors de cada any desenvolupats per organitzacions públiques i privades". L'acte d'entrega de la 8a edició dels guardons es va fer el passat 2 de juny a Madrid i va premiar un total de 19 projectes.


El premi rebut per l'Ajuntament granollerí "posa en valor l'increment del nivell de seguretat dels seus sistemes, especialment la protecció del correu electrònic gràcies a tecnologia d'última generació".

El consistori compta amb un projecte de protecció de la plataforma de correu electrònic per tal d'evitar intrusions, spams, phishing i d'altres tipus d'atacs que en gran mesura troben en el correu electrònic la porta d'entrada més vulnerable. "Des de la implantació dels mòduls més avançats, el nombre d'incidents associats a la plataforma de correu electrònic corporatiu s'ha reduït pràcticament a 0", precisa l'Ajuntament. 


El premi reconeix també el fet que l'Ajuntament de Granollers "és una de les primeres administracions públiques que treballa amb aquestes plataformes de protecció i té un compromís per la seguretat des de fa anys".

 

Participació