Successos

​Denunciat un grup de quatre persones per abocaments il·legals a la via pública

La Policia Municipal de Mollet ha identificat els infractors, els quals s'exposen a una multa de fins a 3.000 euros

per L.T., Granollers, Catalunya | 19 de maig de 2022 a les 14:24 |
Imatge d'arxiu de dos agents de la Policia Local | Aj Mollet
Quatre persones han estat denunciades per part de la Policia Municipal de Mollet en ser enxampades infringint l'ordenança pública entorn de la gestió de residus. Aquest dijous, 19 de maig, els agents de seguretat han detectat a un grup que estava llençant una gran quantitat de deixalles en una zona del barri de Lourdes. Ara, els infractors s'exposen a una multa de fins a 3.000 euros, ja que el delicte podria considerar-se com a molt greu.

Tot ha succeït el matí d'aquest dijous, quan dos agents del cos han detectat a quatre persones que estaven buidant una furgoneta de grans dimensions amb tota mena de deixalles. Després d'identificar-los, se'ls ha denunciat per una falta greu a l'Ordenança de Convivència Ciutadana.


Al llarg del 2021, la Policia Municipal de Mollet va denunciar 15 infraccions per embrutar la via pública amb diferents tipus d'abocaments sense autorització. En aquest sentit, el regidor de Seguretat Ciutadana i Convivència, Juanjo Baños, ha assegurat que "el cos policial actua sempre en benefici de la comunitat davant d'actituds incíviques per millorar la convivència a la ciutat".

L'Ordenança municipal té per objecte regular la gestió dels residus impulsant mesures que previnguin la seva generació i mitiguin els impactes adversos sobre la salut humana i el medi ambient associats a la seva generació i gestió, millorant l'eficiència en l'ús dels recursos.

 

Participació