obres

Mollet invertirà un milió per la reforma i rehabilitació del pavelló Riera Seca

Les obers començaran a l'estiu i duraran entre ters i quatre mesos

per Redacció, Mollet del Vallès, Catalunya | 18 de maig de 2022 a les 07:00 |
Imatge virtual de com quedarà el pavelló | Ajuntament de Mollet del Vallès
L'Ajuntament de Mollet del Vallès ha presentat les obres de reforma i rehabilitació del Pavelló Municipal d'Esports Riera Seca que actuaran, principalment, a la coberta, la pista poliesportiva i la grada. El pressupost de l'obra és de prop d'un milió d'euros i la durada de l'actuació d'aquesta primera fase, que començarà aquest estiu, serà d'entre 3 i 4 mesos. 

"Al marge de la reforma integral del pavelló, també s'han tingut en compte criteris d'accessibilitat, com serà, per exemple, l'habilitació d'una part de la grada específica per a persones amb problemes de mobilitat, i de sostenibilitat, amb la instal·lació de plaques solars", ha destacat el consistori en un comunicat.


Segons l'alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, "tenim clar que aquest espai és una porta d'entrada a la ciutat, i per aquest motiu hem tingut molt en compte el disseny exterior, però això no és el més important, l'objectiu no és la imatge, és la prestància, el confort i que els i les usuàries, ja siguin esportistes o assistents, puguin gaudir d'unes instal·lacions modernes i innovadores". 

Monràs també ha volgut recordar que "quan parlem d'instal·lacions esportives no només parlem d'espais on es practica l'esport, també ho fem d'indrets on hi ha interacció social i on s'acullen diferents esdeveniments de ciutat, i això també ho hem tingut en compte a l'hora de dissenyar aquesta reforma".


Per la seva banda, el president del Mollet Hoquei Club, Leo Conde, ha agraït que "no només que l'Ajuntament hagi complert el seu compromís d'actualitzar un dels equipaments esportius més importants de la ciutat, sinó que ho hagi fent escoltant i recollint les propostes que li hem fet les entitats que habitualment fem servir aquestes instal·lacions".

La presidenta del Club de Patinatge Artístic, Isabel Hernández, també ha volgut "agrair a l'Ajuntament aquesta iniciativa que serà bona per la ciutat i que augmentarà la possibilitat que Mollet pugui seguir celebrant tot tipus de competicions a tots els nivells".


 

 

Participació