crisi

Granollers i l'empresa responsable resolen el contracte de les obres de les piscines

L'Ajuntament ho jusitifica per l'increment de preus de matèries primeres

per Redacció, Granollers, Catalunya | 10 de maig de 2022 a les 18:01 |
Aspecte que ofereixen les obres. | Ajuntament de Granollers
Les obres de construcció de la nova piscina i de reforma i ampliació de les instal·lacions del Club Natació Granollers han quedat aturades per l'encariment del preu de les primeres matèries, segons ha confirmat l'Ajuntament de Granollers.

"Després de mantenir converses buscant solucions, l'Ajuntament de Granollers i l'empresa Abolafio ha signat, de mutu acord, una acta de resolució de contracte, sense que calgui formalitzar indemnització per danys i perjudicis per cap de les parts, a causa de la impossibilitat de prosseguir les obres per les conseqüències de l'increment de preus dels materials de construcció", destaca el consistori en un comunicat.


Abolafio, que havia formalitzat el contracte el passat 12 de gener per un total de 3.647.647,30 euros, IVA inclòs, i un temps d'execució de 13 mesos, "s'ha vist abocada a aturar les obres poc després d'iniciar els primers treballs d'enderroc", afegeix l'Ajuntament.

Davant aquesta situació, l'Ajuntament procedirà a una nova licitació per executar la reforma i construcció de la nova piscina.


A la Junta de Govern del 10 de maig s'ha fet efectiva la resolució del contracte i s'ha acordat comprovar, mesurar i liquidar les obres que s'han dut a terme fins a la data, per tal de fixar i poder fer el retorn dels saldos restants.

 

Participació