cuina

Recepta | Amanida de canonges amb vinagreta de maduixes

Cada setmana, les millors receptes

per Redacció, Granollers, Catalunya | 7 de maig de 2022 a les 10:07 |
Amanida de canonges amb vinagreta de maduixes. | Manel Baxerias
Ingredients:

-Un grapat de canonges


-Olives negres del Aragó

-Un grapat de pinyons


-7 o 8 maduixes

-Oli d’oliva, extra verge i sal


-Vinagre

-Pebre negre

Preparació:

En una paella amb mot poc oli i a foc baix poseu els pinyons a torrar-se una mica, no cal posar gaire oli perquè com a fruit sec que son ja en tenen, mentre disposeu els canonges i les olives al plat, i aneu preparant la vinagreta.

Poseu a la batedora cinc o sis maduixes, un polsim de sal i pebre. Tritureu i un cop triturat hi afegiu l’oli que vulgueu, en funció de la quantitat de vinagreta que vulgueu fer, juntament amb unes gotes de vinagre i emulsioneu una mica més.

Acabeu decorant el plat amb, el pinyons torrats, un parell de maduixes laminades i la vinagreta.

 

Participació