1 de 10
coronavirus

Ramon Ferrandis recull 400 fotografies del dia a dia de la Garriga en els mesos més durs de la pandèmia

'La Garriga en temps de Covid. De l'alarma a la vacuna' es presenta divendres a Can Luna

El llibre es presenta la vigília de Sant Jordi. | La Garriga Secreta
per Redacció, La Garriga, Catalunya | 20 d'abril de 2022 a les 08:00 |
Aquest article es va publicar originalment el 20 d'abril de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El llibre La Garriga en temps de covid. De l'alarma a la vacuna, de Ramon Ferrandis, es presentarà a les 7 de la tarda d'aquest divendres 22 d'abril, vigília de Sant Jordi, a l'Espai Jove de Can Luna. El fotoperiodista garriguenc hi mostra, amb més de quatre-centes fotografies de format gran, el dia a dia de la Garriga en els mesos més durs de la pandèmia. 

Editat per La Garriga Secreta, el treball té 228 pàgines i s'estructura en 69 capítols que retraten la vida garriguenca des del confinament total, decretat el 14 de març de 2020, fins a l'arribada de la primera vacuna a l'Asil Hospital, deu mesos després. 


Manel Vilar, component de La Garriga Secreta, fa el pròleg del llibre, que tanca una cronologia dels darrers dos anys de pandèmia i un epíleg del fotoperiodista Jordi Borràs.

"En aquests dos anys de pandèmia s'han fet exposicions i treballs generalistes sobre el tema, però el llibre de Ramon Ferrandis és el primer que es fa a Catalunya amb fotografies del temps de Covid posant el focus en una sola població: la Garriga", destaca La Garriga Seecreta.


La Garriga en temps de covid és el dotzè llibre que edita La Garriga Secreta des de 2008, any en què es va constituir com a entitat sense ànim de lucre amb l'objectiu de vetllar per l'estudi i la divulgació del patrimoni garriguenc.

Ara treballen en un nou projecte editorial: les memòries d'Albert Benzekry, fotògraf, cronista i Garriguenc Il·lustre. El llibre està previst que surti a la tardor d'aquest mateix any.


Altres notícies que et poden interessar

​​​​​​
 

 

Participació