1 de 10
infraestructures

La Generalitat licita el projecte de la via ciclista entre Vilalba Sasserra, Santa Maria de Palautordera i Sant Celoni

Les pliques s'obriran el 26 d'abril i el preu de sortida és de 99.669 euros sense l'IVA

Un tram de l'obra a la C-35 del Pla de Carreteres 2+1 | Jordi Purtí
per Redacció, Vilalba Sasserra, Catalunya | 4 d'abril de 2022 a les 10:43 |
Aquest article es va publicar originalment el 4 d'abril de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Generalitat de Catalunya ha tret a licitació el contracte de serveis per a l'assistència tècnica per a la redacció del projecte constructiu de la via ciclista paral·lela a les carreetres B-5301 i C-35 entre el municipis de Vilalba Sasserra, Santa Maria de Palautordera i Sant Celoni. El preu de licitació és de 99.669 euros sense el 21% de l'IVA. L'obertura de les pliques de les empreses licitadores serà el pròxim 26 d'abril. La durada  de l'obra una vegada començada es preveu que sigui de sis mesos.

Aquesta obra complementa la que ja s'està portant a terme en un tram de 5,5 quilòmetres de longitud que consisteix principalment en l'estesa d'una nova capa de ferm i la implantació en la major part del recorregut d'un tercer carril per a facilitar els avançaments i d'una mitjana central per a reduir el risc de xocs frontals, dins el Pla de Carreteres 2+1.


 

 

Participació