nova etapa

La nova junta del BM Granollers es presenta amb «el treball en equip i el valor de les persones» com a eixos

Té com a objectius prioritaris "revitalitzar la massa social, definir un projecte de futur viable i sostenible i potenciar l'àrea del femení"

per Redacció, Granollers, Catalunya | 19 de gener de 2022 a les 22:20 |
La nova junta. | BM Granollers
Tret de sortida de la nova junta del Club Balonmano Granollers. Aquest dimecres el nou president, Alfred Serra, ha presentat el nou model organitzatiu del club, "basat en el treball en equip i en el valor de les persones". A l'acte, celebrat a la sala de premsa del Palau d'Esports, han estat present tots els membres de la nova Junta i els mitjans de comunicació.

Alfred Serra ha començat la presentació fent una menció especial a la junta directiva sortint, que ha deixat el seu projecte "amb una estabilitat esportiva i econòmica després de la crisi econòmica que es va patir fa uns anys".


La nova junta, amb alguns membres de l'anterior, té com a objectius prioritaris "revitalitzar la massa social, definir un projecte de futur viable i sostenible i potenciar l'àrea del femení dins de l'estructura global del club".

De l'anterior junta repeteixen Mireia Cammany a l'àrea social, Jordi Capdevila a la financera, Pol Garcia a la de promoció esportiva i Pep Blanchart a la gerència. A aquest nou projecte se'ls uneixen: Miquel Barbany a l'àrea de patrocini, Miguel Ángel Gutiérrez i l'exjugador Marc García a l'àrea esportiva i Ignasi Cortadellas a la de màrqueting.

 

Participació