1 de 10
serveis

Un tall d'aigua afecta 500 veïns de Can Gili i Terra Alta, a Granollers

Agbar preveu reestablir els ervei aquest dimarts a la tarda

Una veïna de Can Gili utilitza un dels dipòsits d'aigua mentre dura l'avaria. | Jaume Ventura Busquets
per Redacció, 11 de gener de 2022 a les 13:29 |
Aquest article es va publicar originalment el 11 de gener de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Una avaria ha deixat sense aigua uns 500 veïns dels barris de Can Gili i Terra Alta, a Granollers, des de la matinada de diumenge a dilluns. Agbar ha comunicat aquest dimarts que segueix treballant per resoldre-ho i ha assegurat que aquest dimarts al vespre intentaran reestablir el servei, 

"La complexitat de la incidència ha provocat que s’allarguessin aquests treballs de reparació. L’avaria s’ha detectat sota un col·lector de clavegueram d’1 metre de diàmetre que transcorre per sota de la via del tren, a 3 metres de profunditat. La canonada afectada està a més de 4 metres de profunditat", ha precisat la companyia.


De fet, la complexitat de la reparació de l'avaria fa que no es pugui resoldre a curt termini i que s'hagi decidit muntar una canonada provisional per sota del pas de vianants. Agbar ha precisat que calen diverses actuacions d’obra hidràulica: "Es muntaran 120 metres de canonada que es connectaran a la xarxa d’un costat de la via. A l’altra banda, es faran dues derivacions per connectar aquest provisional a les zones de Can Gili i Terra Alta".

Des de l'aturada del servei, dos camions cisterna i cinc dipòsits d'aigua es troben situats als barris afectats perquè els veïns puguin disposar d'aigua.

 

Participació