homenatge

Kaba Gassama, la jugadora d'handbol que és «molts referents alhora»

La granollerina ha estat rebuda a l'Ajuntament

per Redacció, Granollers, Catalunya | 26 de desembre de 2021 a les 10:00 |
Kaba Gassama i la seva família, rebuts pel consistori. | Ajuntament de Granollers
Kaba Gassama ha tornat a ser protagonista aquest dijous a l’Ajuntament de Granollers. La jugadora d’handbol granollerina ha estat rebuda pel consistori després d’acabar el Mundial d’Handbol femení. Ha estat acompanyada per la seva família al complet, que no s’han volgut perdre com l’exjugadora del BM Granollers rebia les felicitacions de l’alcalde i l’equip de govern.

Ella ha agraït el suport i ha destacat que intenta aportar el que sigui, a la pista o fora d’ella: "No soc referent. Intento aportar el que sigui, ja sigui jugant o no. Ser la primera jugadora de Granollers que juga un mundial és un orgull per mi i per la meva família", ha destacat.


L’alcalde Mayoral li ha entregat un llibre amb imatges de la ciutat i ha destacat que l’actual jugadora del Fleury francès representa moltes coses alhora: "És una granollerina que ha crescut i ha fet esport a la ciutat i, a partir de la seva empenta, ha fet de l’esport una eina esencial per ser millor esportista i millor persona. També ha aconseguit ser el referent de l’handbol a granollers, una cosa que era impensable fa uns anys. I també representa la voluntat d’expressar-se. Ella parla de la seva situació, de la vida, sent filla d’immigrants. I posa el context d'una ciutat que té mil ànimes".

Pel que fa a les valoracions del Mundial, Gassama reconeix que ara veuen la quarta posició obtinguda amb més bons ulls que després de perdre en la final de consolació contra Dinamarca. Diu que no totes les seleccions poden dir que són els quartes millors del món.

 
 

 

 

Participació