homenatge

Monràs vol que el camp de futbol Germans Gonzalvo passi a dir-se Alèxia Putellas

També proposarà al ple que la futbolista rebi la distinció 'Per Mollet'

per Redacció, Mollet del Vallès | 9 de desembre de 2021 a les 22:02 |
Alexia Putellas, amb la Pilota d'Or. | German Parga / FC Barcelona
L'alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, portarà al proper Ple de l'Ajuntament del mes de desembre una proposta perquè la futbolista molletana Alèxia Putellas, que acaba de ser guardonada amb la Pilota d'Or, passi a posar nom al camp de futbol que actualment ho fan els Germans Gonzalvo. A més, proposa que la futbolista rebi la distinció cívica Per Mollet.

En una nota difosa per l'Ajuntament, Monràs creu que "Alèxia Putellas és una jugadora excepcional que porta el nom de Mollet arreu del món, i per aquest motiu crec que aquest reconeixement és del tot merescut" i ha afegit que "a més, vull destacar la gran feina que fa per a la visualització i reconeixement de l'esport femení, moltes vegades oblidat i relegat, injustament, a un segon pla".


El consistori diu que si es canvia el nom de l'equipament "s'inclourà una placa de record dels esportistes molletans Germans Gonzalvo, que permetrà continuar perpetuant el seu record". Monràs ha afegit que "aquest camp és un espai d'integració i foment de l'esport, valors que han acompanyat al llarg de la seva trajectòria esportiva a l'Alexia". Pel que fa als germans Gonzalvo, el batlle molletà diu que van ser uns grans jugadors del Barça "que mai oblidarem i van marcar tota una època com ara està fent l'Alexia Putellas, també al Barça".
 

 

Participació