Granollers, seu del 4t Congrés d'Acústica de Catalunya

L'Acusticat, l'esdeveniment de referència del sector acústic, tindrà lloc el 25 i 26 d'abril de 2022 al TAG

per Redacció, Granollers, Catalunya | 1 de desembre de 2021 a les 19:08 |
Granollers serà la seu del Congrés d'Acústica de Catalunya. | Ajuntament de Granollers
Després de la passada edició en format virtual, la nova edició del congrés biennal sobre el món de l’acústica, l'Acusticat, es viurà presencialment, amb totes les mesures sanitàries corresponents, el 25 i 26 d’abril de 2022. Enguany, la seu de l’Acusticat serà a Granollers, concretament al Teatre Auditori on es celebraran les jornades.

L’Acusticat és un punt de trobada de referència, multitemàtic i multisectorial, que "convida a la reflexió i a l’oferta de solucions per millorar la qualitat acústica i ambiental del nostre territori".


La doble jornada, celebrada a Granollers, comptarà amb experts de renom en l'àmbit de l'acústica que abordaran reptes de la qualitat acústica, on preval una interpretació tècnica, i dilemes que requereixen d'una valoració ètica (on la normativa no determina de forma objectiva com actuar). I també hi haurà demos professionals, espai taller, taules rodones, expositors i més.

El congrés comptarà amb la col·laboració de l’Ajuntament de Granollers, el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat, la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, el Laboratori d’Enginyeria Acústica i Mecànica de la UPC i l’Associació Catalana de Consultors Acústics. També té el suport d’empreses patrocinadores i la col·laboració d’entitats del sector i universitats.


La participació a l’esdeveniment és gratuïta amb inscripció prèvia. Les inscripcions ja estan obertes en aquest enllaç.

 

Participació