coronavirus

​Les Franqueses serà punt de vacunació de referència per administrar les dosis de reforç

El CAP de Corró d'Avall vacunarà els majors de 65 anys, els vacunats amb Jansen i els majors de 12 anys sense la primera o la segona dosi

per Redacció, Granollers, Catalunya | 1 de desembre de 2021 a les 16:18 |
Un menor, rebent la vacuna | APICS Metropolitana Nord
La Regió Sanitària Metropolitana Nord, en el marc de la nova fase de vacunació anunciada avui pel Departament de Salut, disposa d’un total de 13 punts de vacunació poblacional (PVP) repartits per les comarques del Barcelonès Nord, Maresme, Vallès Oriental i Vallès Occidental.

Les persones de 65 anys o més i les persones vacunades amb Jansen ja poden demanar cita a vacunacovid.catsalut.gencat.cat per rebre la dosi addicional de la vacuna contra la Covid-19 en qualsevol d’aquests punts. També s’hi vacunarà els majors de 12 anys que hagin de posar-se una primera o segona dosi, preferiblement amb cita prèvia. 


El punt de vacunació a la comarca serà al CAP de Corró d'Avall de les Franqueses del Vallès, que obre tots els dies de la setmana, matí i tarda. Aquest ambulatori ja havia funcionat com a punt de vacunació poblacional en la primera fase de la campanya.

Altres notícies que et poden interessar


​​​

​​​
​​​

 

Participació