homenatge

L'activista Conchi Caruda i l'Institut Escola Municipal de Treball, proposats per la Medalla de la Ciutat

El col·lectiu de treballadores de la sanitat i de les residències de gent gran rebran la menció especial

per Redacció, Granollers, Catalunya | 29 de novembre de 2021 a les 17:51 |
Conchi Caruda, en una imatge d'arxiu. | PAH Granollers
La Junta de Portaveus de l'Ajuntament de Granollers ha acordat per unanimitat iniciar l'expedient per atorgar les Medalles de la Ciutat de 2021 a Conchi Caruda Martínez, a títol pòstum, i a l'Institut Escola Municipal de Treball.

De Caruda se'n reconeix "el seu activisme, la seva lluita per la igualtat i compromís en favor de les persones", mentre que al centre educatiu se'n destaca la commemoració del seu centenari "en l'activitat formativa i educativa a la ciutat".


També es contempla la menció especial a totes les treballadores i treballadors de la sanitat i de les residències de gent gran "per la seva extraordinària dedicació i professionalitat en tot el temps de la pandèmia de la Covid-19".

La Medalla de la Ciutat s'atorga en reconeixement i agraïment del municipi a persones físiques o jurídiques per una actuació o conjunt d'actuacions que hagin tingut un relleu significatiu o transcendència d'enaltiment de la ciutat, o de servei i dedicació al progrés i benestar de la població i la ciutadania, i també a les que hagin destacat especialment en el treball per l'associacionisme ciutadà i les manifestacions culturals, esportives, cíviques, econòmiques i socials.

 

Participació