1 de 10
coronavirus

Nit d'agraïments al Teatre Auditori de Granollers

Es va retre homenatge a professionals i entitats o associacions que han estat cabdals en els anys d’història de l'Hospital

El director general de l’Hospital, Rafael Lledó. | Hospital de Granollers
per Redacció, Granollers, Catalunya | 27 de novembre de 2021 a les 08:48 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La nit de dijous, al Teatre Auditori de Granollers, l’Hospital General de Granollers va celebrar l'anomenada La nit dels agraïments, un acte en el qual es va retre homenatge a aquells professionals i entitats o associacions que han estat cabdals en els anys d’història del centre.

En els reconeixements Fulls d’Història es va retre homenatge a la doctora Vicky Yetano (fundadora de la Unitat d’Endocrinologia i Nutrició de l’Hospital i que va morir l'any passat com a conseqüència de la Covid-19), Lada Moret (l’any 1977 va crear el Servei d’Informàtica), Herminia Vázquez (promotora de l’alletament matern a l’hospital), el doctor Bosch Banyeras (metge responsable de la jerarquització del Servei de Pediatria) i la Parròquia de Sant Esteve (en reconeixement per la venda del retaule per finançar l’edificació de la part central de l’edifici històric de l’hospital).


Durant l'acte també es va fer entrega dels premis de reconeixements a professionals Talentum, uns premis que han volgut reconèixer el talent dels professionals de la institució escollits per a totes i tots els que en formen part. Els guanyadors van ser: la doctora Raquel Benavent, cap clínic del Servei de Geriatria, la infermera Raquel Carmona, l’auxiliar d’infermeria Antonio Ga, i de la part no assistencial, Juan Carlos Larrea, cap de Gestió de Clients de l’hospital.

Enguany, l’Hospital organitza la preparació del centenari per al 2023 amb el motiu de Caminant cap al centenari: 100 anys cuidant de tu. En els actes programats, es va realitzar la IV Marató Científica 2021, enguany sobre Impacte de la COVID en pacients i professionals, amb l’objectiu de promoure la participació científica dels professionals. Els premis es van entregar en aquest acte i els projectes guanyadors van ser:


- Millor comunicació no assistencial: ¿Cómo debemos implementar las Visitas no Presenciales?, 1a autora: Mª Carme Ferrer. Atenció a l’Usuari.
-Millor comunicació més innovadora: Satisfacción con el programa de envío de medicación de uso hospitalario a oficinas de farmacia durante la pandemia COVID19, 1r autor: Carlos Seguí. Servei de Farmàcia.

-Millor comunicació sobre professionals: La COVID-19 en nostres professionals, 1a autora: Joana Guerrero. Servei de Prevenció de Riscos Laborals.
-Millor comunicació sobre pacients: Análisis de la mortalidad hospitalaria en pacientes fallecidos de COVID-19, 1r autor: José Luís Jiménez. Medicina intensiva. Comissió de Mortalitat.
-Millor comunicació: Atenció a la Malaltia Crònica geriàtrica en la comunitat durant la pandèmia COVID-19: Programa Gericom, 1a autora: Gemma Pérez. Medicina interna.

L’acte va cloure amb un agraïment a la ciutadania i al teixit empresarial comarcal que ha donat suport al centre durant la pandèmia. "La nostra raó de ser", segons va destacar el doctor Rafael Lledó, director general de l’Hospital: "Durant aquests 21 mesos hem fet pinya amb els ciutadans als quals donem servei: els volem retornar l’expressió de dues emocions ben diferents: el condol a les persones que hem perdut per la Covid i d’altra banda, l’agraïment per la vostra complicitat, solidaritat i suport". El seu va ser un parlament que "pretén ser un homenatge, un record i una abraçada per a les persones que han patit els estralls més dolorosos de la malaltia".

En representació de les 1700 persones que treballen a l’Hospital, Lledó va donar les gràcies a tots els ciutadans de la comarca que han ajudat al centre en aquest difícil trànsit de la pandèmia.

Finalment, l’alcalde de Granollers i president del Patronat de la Fundació Hospital Asil de Granollers, Josep Mayoral, va cloure l’acte. El trio IDÍL·LIC i el duet format per Albert lax i Elle León van amenitzar l’acte amb les seves actuacions musicals. 

 

Participació