coronavirus

L'Hospital de Mollet passa de tres a onze persones ingressades per Covid-19 en una setmana

L'alcalde, Josep Monràs, mostra la seva preocupació al veure "com les dades a la ciutat no paren de pujar"

per Redacció, Mollet del Vallès, Catalunya | 22 de novembre de 2021 a les 13:19 |
Un treballador de l'Hospital de Mollet, ajudant un pacient en una videotrucada | FSM
L'Ajuntament de Mollet del Vallès es mostra "preocupat" davant els principals indicadors de la Covid-19 a la ciutat i l'augment del nombre de persones ingressades a l'Hospital. En un comunicat després de la reunió de coordinació d'aquest dilluns, el consistori ha precisat que l'hospital de Mollet té onze persones ingressades a causa de la Covid-19, una de les quals està a l'UCI. La setmana passada hi havia tres persones ingressades. 

Segons les últimes dades oficials, l'índex de rebrot a la ciutat se situa en 381 i la velocitat de transmissió en 2,17: "Són xifres que estan per sobre les dades generals de Catalunya, amb un índex de rebrot de 207 i una velocitat de retransmissió d'1,46. L'Organització Mundial de la Salut considera que el risc és molt alt quan l'index de rebrot supera la xifra de 200", alerta el consistori.


Pel que fa als centres educatius, hi ha 239 persones confinades, entre alumnes i professors, i 38 casos positius.

I tot plegat amb un 86,2% de la població de Mollet més gran de 12 anys ja vacunada, el que comporta que 40.650 molletans i molletanes tenen la pauta completa.


L'alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha assegurat que "setmana rere setmana estem veient amb preocupació com les dades Covid a la ciutat no paren de pujar. Això no s'ha acabat, no podem abaixar la guàrdia". Monràs ha encoratjat la població "a vacunar-se. S'ha demostrat que la vacuna funciona i, per tant, és important que aquelles persones que no s'han vacunat encara ho facin el més aviat possible. No fer-ho és una imprudència que posa en risc la salut col·lectiva i la vida de les persones", ha afegit.  

 

Participació