pressupostos granollers

ERC destaca que han aconseguit augmentar les partides per beques i ajuts en el pressupost de Granollers

Argumenta que els comptes tenen "empremta republicana"

per Redacció, Granollers, Catalunya | 17 de novembre de 2021 a les 18:11 |
La portaveu d'ERC a Granollers, Núria Maynou. | NG
La portaveu d'ERC a l'Ajuntament de Granollers, Núria Maynou, ha justificat el vot favorable als Pressupostos pel 2022 argumentant que els comptes tenen "empremta republicana". Maynou, que ha agraït la predisposició de l'equip de govern per negociar i consensuar el document, ha destacat que s'ha arribat a un acord per augmentar les partides pressupostàries per a beques i ajuts destinades a l'educació no obligatòries, beques menjador, beques per la pràctica esportiva i els ajuts per l'escola de música: "És un primer pas, però ens caldrà anar més enllà i establir un sistema de beques que garanteixi la diversitat i la equitat a totes les activitats extraescolars", ha defensat la republicana.

Per altra banda, ERC també ha posat èmfasi en l'acord per augmentar la partida destinada a les bonificacions adreçades a persones amb escassa capacitat econòmica per tal de fer més fàcil assumir l'increment de l'IBI. Els republicans també han dit que han aconseguit incorporar una partida per l'elaboració d'un Pla per l'avaluació i el seguiment de les polítiques públiques municipals que es fan a l'Ajuntament.


Per últim, també expliquen que s'ha incorporat, a proposta d'ERC però també de Junts, una partida orientada a la construcció de la residència per la gent gran al carrer Tetuan.

Maynou també ha volgut parlar de les propostes que s'han traslladat però que no s'han acceptat, com per exemple impulsar pressupostàriament la mobilitat sostenible, implantar un sistema de deixalleries mòbils o l'elaboració d'un estudi o un Pla per la recuperació de les Galeries del Mercat de Sant Carles.


La portaveu republicana ha acabat reivindicant la voluntat de "sumar, construir i treballar plegats per fer una ciutat millor i no deixar ningú enrere".

 

Participació