partits

El Vallès Oriental guanya pes a l'Assemblea Nacional dels comuns

José Montero i Jordi Manils estaran a l'Executiva Nacional

per Redacció, Granollers, Catalunya | 14 de novembre de 2021 a les 17:46 |
L'assemblea comarcal que els Comuns van fer, fa uns dies, a Lliçà d'Amunt. | Catalunya en Comú Vallès Oriental
Els comuns del Vallès Oriental guanyen pes a l'Assemblea Nacional, després d'arribar al final del procés que ha durat dos mesos i que acaba aquest cap de setmana a Barcelona.

A la nova Executiva Nacional -liderada per les tres coordinadores per Ada Colau, Jéssica Albiach i Candela López- hi tindran presència dos vallesans. Es tracta de l’alcalde de Montornès, José Montero, que repeteix al màxim òrgan de direcció, i del portaveu dels comuns al Vallès Oriental, el montmeloní Jordi Manils, que s’hi incorporarà per primera vegada.


Els comuns del Vallès Oriental també guanyen pes al Consell Nacional del partit, on incrementen de forma notable la seva presència amb 17 representants, presentant "una proposta molt renovada, rejovenida i amb majoria de dones", segons ha destacat la formació.

A més de Montero i Manils, al Consell Nacional s’hi incorporarà Núria Romero (coordinadora comarcal i regidora a Cardedeu), Josep Torrecillas (Mollet), Lluís Moreno (Parets), Mari Carmen Moya (regidora a Mollet), Antonio Polo (regidor a Lliçà d’Amunt), Mireia Marín (Mollet), Juanjo Fernández (regidor a Montornès), Alba Serrano (regidora a Montmeló), Jordi Ortiz (Cardedeu), José Luis López (Confluència Jove), Helena Moreno (Parets), Natalia Segura (regidora a Montornès), Emilia Macías (Mollet), Eva Lesta (Lliçà d’Amunt) i Mar García (regidora a Montornès).


La nova comissió Executiva comarcal del Vallès Oriental, que estarà encapçalada per Núria Romero i Jose Montero, també ha comptat amb un consens unànime a la comarca i es mostra "amb tota la força per encarar l’objectiu de les municipals de 2023 i sumar per construir uns municipis més feministes, més ecologistes i menys desiguals". 

 

Participació