ESPECIAL 25-N

Granollers commemorarà el 25-N promovent la reflexió i la sensibilització

Des del dia 20 hi haurà una quinzena de propostes amb l’objectiu de promoure la reflexió i la sensibilització

per Redacció, Granollers, Catalunya | 24 de novembre de 2021 a les 17:19 |
Cartell del 25N de Granollers. | Ajuntament de Granollers
Granollers se suma de nou a la commemoració del 25-N, Dia Internacional contra les Violències Masclistes amb un programa d’activitats coordinat pel Centre per a la Igualtat i Recursos per a Dones (CIRD). Els actes ja van començar dissabte, i en total hi haurà més d’una quinzena de propostes amb l’objectiu de promoure la reflexió i la sensibilització de la ciutadania.

Demà dijous, a les 10 del matí a la Sala Tarafa és farà la presentació de la nota informativa d’estadística judicial sobre violència masclista del Vallès Oriental, elaborada conjuntament per l’Observatori-Centre d’Estudis del Vallès Oriental del Consell Comarcal i l’Observatori de la Igualtat de Gènere de l’Ajuntament de Granollers. L’acte comptarà amb la participació de Carla Vall, advocada i criminòloga especialista en violències masclistes. Per assistir-hi cal fer inscripció en aquest enllaç.


I la darrera de les propostes serà, el divendres 26 de novembre al matí a la Sala Tarafa, la tercera edició de la jornada tècnica sobre violències masclistes que organitza l’Ajuntament de Granollers. En aquesta ocasió, la jornada porta per títol Les violències masclistes des d’una mirada interseccional i se centrarà en com incorporem el creuament dels diversos eixos de desigualtat a l’hora d’abordar les violències masclistes.  Per participar-hi cal fer inscripció prèvia en aquest enllaç.


 

 

Participació