televisió

Quatre restaurants del Vallès Oriental competiran al «Joc de cartes» per saber qui fa el millor esmorzar de forquilla

La lluita entre Sis Quartos, La Gran Olla, Baena i El Nou Desmai es podrà veure aquest dimecres a TV3

per Redacció, Vallès Oriental, Catalunya | 6 de novembre de 2021 a les 08:05 |
El cuiner Marc Ribas presenta el programa. | Joc de Cartes
Quatre restaurants del Vallès Oriental competiran aquest dimecres a les 22.05 al Joc de Cartes de TV3 per saber qui fa el millor esmorzar de forquilla. Es tracta del Sis Quartos, de Sant Feliu de Codines; La Gran Olla, de Granollers; Baena, de Canovelles; i El Nou Desmai, d'Aiguafreda.

Segons destaca TV3 en un comunicat, "no espereu unes galetes i un suquet de taronja, que al Marc Ribas li agrada que tot sigui brutal. Així que, aquí, la cosa va de botifarra i fricandó'.

  
Pel que fa als participants, del Sis Quartos en destaquen que el seu xef, en Jordi Cunill, "ha decidit aposentar-se després de recórrer tot el món per crear el seu projecte personal, el Sis Quartos. Un local amb una protagonista clara: la brasa".


De la Gran Olla n'expliquen que es tracta d'un restaurant adherit a un hotel on l'Annabel Lleonart, la propietària, "vol homenatjar l'àpat preferit del seu pare amb uns esmorzars de forquilla de 10".

Pel que fa a Baena, destaquen que "el cuiner Miquel Vila vol demostrar que, a Canovelles, es pot ocultar alta gastronomia darrere de la façana d'un bar de tota la vida".


Quan a el Nou Desmai, a Aiguafreda, expliquen com "l'Asun Boix i les seves filles posen sobre la taula la versió més autèntica de l'esmorzar de forquilla".

 

Participació