salut

Salut es compromet a recuperar totalment l'activitat als CAP abans de l'hivern

Meritxell Budó anuncia a les Franqueses que es contractaran 150 psicòlegs comunitaris

per Redacció, Les Franqueses del Vallès, Catalunya | 23 d'octubre de 2021 a les 12:16 |
Meritxell Budó, durant la visita al CAP de Corró d'Avall. | Ajuntament de les Franqueses del Vallès
La Secretària d’Atenció Sanitària i Participació del Departament de Salut, Meritxell Budó, ha anunciat aquest divendres que Salut vol que, abans no arribi l'hivern, es recuperi totalment l’activitat als centres d’atenció primària de Catalunya.

Budó ho ha dit a les Franqueses del Vallès, on juntament amb la gerent de l’Àmbit Metropolità Nord de la Regió Sanitària de CatSalut, Anna Aran, han rebut de l'alcalde Francesc Colomé les 700 signatures recollides per un grup de veïns que demanaven, precisament, "recuperar la normalitat" al CAP de Corró d'Avall i la la restitució del servei de pediatria i medicina general.

 
Budó ha defensat que "ara estem en un moment en què cal recuperar l’accessibilitat al sistema de salut", fent referència a les visites presencials i els serveis dels centres. També ha anunciat que Salut ha contractat 150 psicòlegs comunitaris per a tot Catalunya per donar suport a l’àmbit de la salut mental, "sobretot després de les conseqüències emocionals que s’han detectat durant la pandèmia". Alguns d'aquests especialistes ja estan treballant, i en el cas de les Franqueses ho començarà a fer el 2 de novembre.


Per la seva banda, Colomé, ha valorat positivament la trobada: "Encara no tenim un calendari fixat, però, poc a poc, anirem recuperant serveis i s’estudiarà la seva ampliació", ha dit.

Altres notícies que et poden interessar

​ 


​​ 

Participació