tots sants

Per Tots Sants el Cementiri de Granollers estarà obert de 9 a 18

Del 23 d'octubre a l'1 de novembre, s'amplia l'horari de visites al cementiri, sense limitació d'aforament ni necessitat de cita prèvia

per Redacció, Granollers, Catalunya | 18 d'octubre de 2021 a les 18:43 |
El cementiri de Granollers. | Ajuntament de Granollers
Amb motiu de Tots Sants, el Cementiri de Granollers estarà obert de 9 a 18 h, del 23 d'octubre a l'1 de novembre. Es podrà entrar sense necessitat de cita prèvia i s'aplicaran les mesures de prevenció recomanades per la Generalitat de Catalunya. 

El personal del cementiri vetllarà pel compliment de totes les mesures, com són l'ús de mascareta, la desinfecció de les mans amb gel hidroalcohòlic o el manteniment de la distància de seguretat entre persones. No es podrà beure ni menjar al cementiri. Els espais i elements comuns del cementiri es desinfectaran diàriament.


Accés al cementiri

Es podrà accedir al cementiri per la porta principal situada al camí del Cementiri i per l'entrada del carrer de Veneçuela, davant del tanatori.


Les rampes mecàniques del carrer de Carles Riba fins al carrer de Veneçuela facilitaran l'arribada al cementiri. Pel que fa als busos, es mantindran els horaris i serveis habituals. Es pot consultar tota la informació a la web www.transgran.cat/linies.

 

Participació