Mireia Dionisio, de Mollet, serà diputada del PSC al Parlament

Ocuparà la vacant d’Eva Granados, escollida Senadora

per Redacció, Mollet del Vallès, Catalunya | 13 d'octubre de 2021 a les 16:30 |
Mireia Dionisio, en una imatge d'arxiu. | PSC
Mireia Dionisio, que ocupava el número 24 a la llista del PSC Units per Avançar a les darreres eleccions, serà la nova diputada del Grup al Parlament de Catalunya, ocupant la vacant d’Eva Granados, que ha estat elegida Senadora.

Amb la incorporació de Mireia Dionisio, que també és primera secretària del PSC de Mollet, ja són tres els representants del PSC del Vallès Oriental que seuran al Parlament; Salvador Illa, de la Roca del Vallès; Jordi Terrades, de Granollers; i ara Dionisio de Mollet del Vallès.


Tot i la incorporació al Parlament, Dionisio continuarà exercint les seves tasques a l’Ajuntament, on és la primera tinenta d’Alcaldia i coordina les àrees de governança, economia i serveis territorials.

Segons una nota feta pública pel PSC, Dionisio declara que "és un honor i un orgull poder servir a la ciutadania de Catalunya des del Parlament, i poder acompanyar en Salvador Illa en la seva tasca d’oposició i de construcció del Govern Alternatiu de Catalunya". "Afronto aquesta nova responsabilitat amb il·lusió i respecte, continuant  compromesa totalment  amb el municipalisme, seguint amb les  meves responsabilitats a l’Ajuntament de Mollet, i treballant incansablement dia a dia per continuar millorant la meva estimada ciutat", ha afegit.

 

Participació