comerç

Neix granollerscomerç.cat, una plataforma de difusió per a tots els comerços i empreses de serveis de la ciutat

De moment ja hi ha més de 300 establiments registrats

per Redacció, Granollers, Catalunya | 6 d'octubre de 2021 a les 08:00 |
Aspecte del lloc web. | Ajuntament de Granollers
Aquest dimarts s’ha presentat en roda de premsa granollerscomerç.cat, la nova plataforma comercial per a les empreses de comerç i de serveis de Granollers. Es tracta d’un projecte sorgit de les associacions de comerciants Gran Centre i Comerç de Dalt i que, amb el suport de l'administració local, s'ha obert a totes les associacions de comerciants de la ciutat.

Aquest projecte ha estat possible amb l’aportació econòmica de 98.000 euros provinent del Pla de mesures socioeconòmiques 2020 i 2021 per fer front als efectes de la crisi causada per la Covid-19.


La presidenta de Gran Centre Granollers, Laura Sabatés, ha explicat que des de l’inici van tenir clar "que havia de ser un projecte de ciutat i ha de ser-hi tothom perquè si no, no té sentit". Per la seva banda, la regidora de Promoció Econòmica, Gemma Giménez, ha explicat que aquest "és un projecte de suma, una eina útil i de referència per a la ciutadania, que suposa la primera pedra per transitar cap a la transformació digital del comerç de la ciutat". 

Els impulsors també han destacat que el projecte neix com a eina omnicanal i de difusió digital per buscar, comprar i contactar amb els establiments de Granollers. A través de la nova web es pot fer cerca de comerços i de productes que ja formen part d’aquest projecte però, alhora, els comerços s’hi poden sumar registrant el seu negoci. Ja hi ha més de 300 establiments registrats en aquesta plataforma que té també servei de transport propi, de proximitat i ecològic.


A més, a la web s'hi poden trobar informació d’actualitat i notícies i, també, ofertes i promocions destacades i a mida. En aquest sentit, la novetat més important és la creació d’una targeta de dèbit de Granollers Comerç per comprar als establiments que formen part de la campanya. En adquirir aquesta targeta i fer la primera càrrega de 30 euros, se n’obtenen 5 més de regal.

 

 

Participació