1 de 10
aigua granollers

Granollers aprova la pròrroga del contracte de servei públic d'abastament d'aigua potable

L'anterior contracte finalitzava el 27 d'octubre

Pròrroga al servei d'aigua potable de Granollers. | Mariona Batallés
per Redacció, Granollers, Catalunya | 29 de setembre de 2021 a les 11:27 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de setembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Granollers ha aprovat aquest dimarts la pròrroga del contracte de servei públic d'abastament d'aigua potable, que acabava el pròxim 27 d'octubre. La pròrroga s'ha fet a l'empresa Sociedad General de Aguas de Barcelona, SA (abans Sorea SA) per un període de sis mesos, del 28 d'octubre de 2021 al 27 d'abril de 2022. 

Des del mes de maig, una Comissió d'estudi, formada per nou membres de la Corporació, amb representació de tots els grups municipals, nou tècnics i un representant de la Federació d'Associacions de Veïns de Granollers, han treballat amb l'objectiu d'avaluar totes les modalitats viables per a la prestació futura d'aquest servei essencial i elaborar una memòria per a la implantació del model òptim de gestió, basat en criteris econòmics, tècnics, de sostenibilitat, socials i d'acord amb el marc jurídic. 


La memòria ha quedat aprovada definitivament i s'ha procedit, alhora, a l'aprovació inicial del pla de viabilitat i avantprojecte d'inversions que ha de garantir la millor prestació del servei per al conjunt de la ciutadania.  

Precisament la setmana passada la Plataforma per l'Aigua va començar a recollir signatures per donar suport a la consulta en via de referèndum pel model de gestió de l'aigua a la ciutat.

 

Participació