equipaments

L'Hospital de Granollers rep una subvenció per renovar equipament sanitari i aparells mèdics

El primer equipament que es renovarà serà el de Ressonància Magnètica

per Redacció, Granollers, Catalunya | 23 de setembre de 2021 a les 08:28 |
L'Hospital de Granollers, en una imatge d'arxiu. | Google Street View
A l'Hospital General de Granollers se li ha atorgat una subvenció destinada al cofinançament d'inversions en renovació d'equipament sanitari i aparells mèdics en el marc del Programa específic de suport a la renovació tecnològica (PERT) promogut pel Servei Català de la Salut.

Aquesta subvenció permetrà renovar diferents equipaments de hospital per un import de 2,5 milions, amb l'ajuda de la subvenció de 1,4, la majoria dels equipaments són del Servei de Diagnòstic per la Imatge (SDI).


El primer equipament que es renovarà serà el de Ressonància Magnètica (RM), ja que s'instal·larà un de 3 TESLES que donarà una molt millor qualitat i menor durada, vers l'equip que es disposa actualment de 1,5 Tesles.

Amb motiu de les obres del canvi d'aquest equipament, el dilluns 27 de setembre, s'instal·larà un camió amb una RM provisional, al costat de l'entrada de l'edifici d'Atenció Ambulatòria per tal de mantenir el servei durant els dos mesos que s'estarà treballant per la posada en marxa de la nova instal·lació.

 

Participació