coronavirus

Salut comença a administrar la tercera dosi de la vacuna en residències

Josefa Pérez, la primera vacunada contra la Covid a Catalunya, rep la dosi addicional

per Jordi Velert Irles, Barcelona, Catalunya | 17 de setembre de 2021 a les 14:01 |
Una usuària rep la vacuna en una residència. | ACN
Josefa Pérez, la primera persona vacunada contra la Covid-19 a Catalunya, ha estat aquest divendres una de les primeres usuàries de residències a rebre la tercera dosi de la vacuna. El Departament de Salut ha començat així a injectar aquesta punxada de reforç a les persones grans que viuen en residències geriàtriques.

La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, i la secretària de Salut Pública, Carmen Cabezas, han acudit a la residència Feixa Llarga de l'Hospitalet de Llobregat, la primera residència on ja es va posar la primera dosi de Catalunya el 27 de desembre.


La Comissió de Salut Pública va aprovar aquest dijous l'administració de la tercera dosi de la vacuna anticovid a persones grans que viuen en una residència. També es va aprovar que rebin una tercera punxada els pacients amb una immunitat baixa, com ara els pacients amb hemodiàlisi o en tractament per un càncer. També les persones amb síndrome de Down més grans de 40 anys.

La ministra de Sanitat, Carolina Darias, va informar aquest dimecres que continua oberta l'ampliació de col·lectius que puguin rebre la tercera dosi del fàrmac que protegeix contra la malaltia causada per la Covid.


Altres notícies que et poden interessar

​ 
​​

 

Participació