curs escolar

​Les escoles bressol municipals de Granollers tindran una mestra i una tècnica per cada grup d'infants

L'Ajuntament amplia la contractació de nou personal per reforçar el primer cicle d'educació infantil

per Redacció, Granollers, Catalunya | 13 de setembre de 2021 a les 14:30 |
L'escola bressol municipal El Teler, de Granollers | Ajuntament de Granollers
Un total de 223 alumnes s'han matriculat aquest curs escolar 2021-2022 al primer cicle d'educació infantil a les escoles bressol municipals de Granollers. Aquest curs, "amb la voluntat de mantenir els mateixos serveis d'abans de la pandèmia", totes les estances de les escoles bressol municipals comptaran amb el suport d'una tècnica d'educació infantil (TEI) que, juntament amb la mestra, acompanyaran en tot moment als infants.

L'Ajuntament ha informat que ha ampliat la contractació de tècniques d'educació infantil i conserges, per reforçar les escoles bressol municipals "i garantir el millor entorn educatiu possible": "L'etapa de 0 a 3 anys és determinant en el desenvolupament de les habilitats cognitives, emocionals i socials dels infants", defensen.


Les escoles bressol municipals i l'Ajuntament han treballat conjuntament per organitzar un curs escolar marcat novament per la Covid-19. Se seguiran aplicant les mesures de protecció i prevenció indicades pels departaments de Salut i d'Educació de la Generalitat de Catalunya per garantir un inici de curs el més segur possible.

A Granollers hi ha tres escoles bressol municipals: Tortuga, El Teler i Giravoltes; i nou centres privats: les escoles bressol Xerric Xerrac, Els Barrufets, Petits Exploradors, El Petit Príncep, Pinotxo, Els Rossinyols, La Cabana i Montessori Granollers, i la llar d'infants Mare de Déu de Fàtima.


 

 

Participació