Trànsit

Operació tornada complicada amb varis accidents i llargues cues a l'AP-7 a la Roca del Vallès

Hi ha hagut diversos accidents durant la tarda

per NacióDigital, Barcelona, Catalunya | 12 de setembre de 2021 a les 18:39 |
Estat de l'AP-7 a l'altura de la Roca del Vallès. | Trànsit
Diversos incidents provoquen a aquesta hora diverses retencions a l'AP-7 en ambdues direccions. L'accident més greu ha tingut lloc a les 16.02 h, al quilòmetre 130,5, al terme municipal de la Roca del Vallès. Un cotxe ha bolcat i dues persones han quedat ferides de diversa consideració.

Fins al lloc s'han desplaçat tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i l'helicòpter del SEM. Hi uns 10 quilòmetres de cua en direcció sud que arriben a Cardedeu, però els vehicles ja han estat retirat i els carrils oberts.


Poc després, a les 16.08 h, hi ha hagut una topada entre vehicles a Fogars de la Selva que provoca uns dos quilòmetres de retenció. A banda, hi ha un quilòmetre de cua a la Maçanevt de la Selva. A Vilafranca del Penedès també hi ha dos quilòmetres de retenció.

A la resta de xarxa viària catalana hi destaquen cinc quilòmetres de cua a la C-16 a Berga, tres quilòmetres a la C-32 a Cabrera de Mar, dos quilòmetres a la C-31 a Santa Cristina d'Aro, i dos quilòmetres a la C-65 a Llagostera.


 

 

Participació