coronavirus

Dues persones ingressades per Covid-19 a l'Hospital de Sant Celoni

Des de l'inici de la crisi sanitària al centre hospitalari s'acumulen 366 altes i 79 defuncions

per Redacció, Sant Celoni, Catalunya | 9 de setembre de 2021 a les 09:34 |
Hospital de Sant Celoni | Jordi Purtí
La situació de la Covid-19 a l'Hospital de Sant Celoni en relació a fa justament una setmana ha passat de cap ingrés a dos, d'acord amb l'últim informe de la Fundació del centre sanitari que ha fet públic aquest dimecres. Amb aquestes noves dades les altes acumulades són 366 i les defuncions acumulades són 79.

 

Punt de vacunació contra la Covid-19 a l’HOSPITAL DE SANT CELONI per a majors de 40 anys


Es podran vacunar: Persones entre 40 i 65 anys que no estan vacunades (no tenen administrada cap dosi de la vacuna) i no han passat la Covid. Persones majors de 65 anys que no estan vacunades (no tenen administrada cap dosi de la vacuna), independentment que hagin passat la Covid. La vacuna que s'administrarà serà la d'una sola dosi. Les persones interessades hauran de demanar hora al servei d’Admissions de l’Hospital.

 
Actualització-Règim de visites als pacients ingressats  


Hospital de Sant Celoni
 

Plantes hospitalització (Primera i Segona Planta)
 
Es permet l’entrada de familiars/acompanyants a les habitacions dels pacients ingressats no Covid.  Un únic familiar/acompanyant per pacient ingressat. Les visites dels pacients ingressats als llits 1, seran d’12.00h. a 13.00h. i de 16.00h a 17.00h. Les visites dels pacients ingressats als llits 2, seran de 13.00h. a 14.00h. i de 17.00h a 18.00h.
 
Centre Sanitari Verge del Puig: Visites amb cita prèvia.
 

 

Participació