política municipal

Reorganització del Govern Municipal de l'Ajuntament de Caldes de Montbui

La reorganització del l’executiu, que ve motivada per l'entrada de la regidora Ángeles Llive com a diputada al Parlament de Catalunya, passa pel canvi de nom de tres regidories, i pel traspàs d’algunes de les carteres

per Redacció, Caldes de Montbui, Catalunya | 8 de setembre de 2021 a les 15:28 |
Reorganització del cartipàs municipal a l'Ajuntament de Caldes de Montbui | Aj, Caldes de Montbui
Amb motiu de la incorporació d’Ángeles Llive Cruz com a diputada del Parlament de Catalunya per ERC i de la seva renúncia per incompatibilitat a les retribucions que tenia assignades des del principi d’aquest mandat, el govern municipal s’ha remodelat assignant a d’altres membres del govern algunes de les carteres que fins ara portava Llive, i ha canviat el nom de tres regidories.

Canvis en les regidories


- La regidoria de Participació Ciutadana ve a substituir la fins ara regidoria de Participació Ciutadana i Voluntariat.

- La regidoria de Comerç substitueix la fins ara regidoria de Comerç i Consum.


- La regidoria d’Acció Climàtica substitueix l’actual Regidoria de Sostenibilitat i Ecologisme.

La resta de regidories mantenen les seves atribucions.


Canvis en les assignacions de les regidories

Ángeles Llive Cruz, que fins ara portava les carteres de Igualtat, Feminisme i Polítiques LGTBI+, Nova Ciutadania, Salut, Participació Ciutadana i Voluntariat, i Cooperació i Solidaritat, mantindrà a partir d’ara les àrees d’Igualtat, Feminisme i Polítiques LGTBI+ i de Nova Ciutadania. La cartera de Salut passa ara a mans de la regidora Núria Carné Navarro, la de Participació Ciutadana l’assumeix Jordi Martín Forns i la de Cooperació i Solidaritat s’assigna a Laia Cuscó Pallarès.

Per la seva banda, la regidora Núria Carné deixa la cartera de Comerç i Consum, que l’assumeix Carme Germà sota el nom de regidoria de Comerç.

Aquestes modificacions queden recollides en el Decret d’Alcaldia DEC1172/2021 del 4 de setembre, pel qual es modifiquen els decrets de les assignacions que es van fer al principi de l’actual legislatura.

Els canvis en el govern municipal estableixen canvis en les funcions d’alguns membres

Núria Carné Navarro, Primera tinenta d'alcalde, manté les competències de les regidories de Gent Gran Activa, Esports, Europa i Projecció Exterior, Agricultura, Ramaderia i Horts Domèstics, incorpora Salut i deixa Comerç i Consum.

Jordi Martín Forns, Quart tinent d’alcalde, manté les competències de les regidories d’Habitatge, Urbanisme, Activitats, Recursos Humans, Acció Climàtica (antiga Sostenibilitat i Ecologisme), i incorpora Participació Ciutadana.

Germania De los Angeles Llive Cruz, Cinquena tinenta d’alcalde, manté les competències de les regidories d’Igualtat, Feminisme i Polítiques LGTBI+ i de Nova Ciutadania.

Laia Cuscó Pallarès, manté les competències de les regidories de Cultura, Foment del Català i Joventut, i incorpora Cooperació i Solidaritat.

Carme Germà Vila, manté les competències de les regidories de Turisme i Termalisme, Patrimoni i Memòria Local, i incorpora Comerç.

El govern municipal donarà compte del contingut íntegre del DEC1172/2021 que conté tots aquests canvis en el proper ple.

 

Participació