formació

La Cambra del Vallès Oriental presenta la nova oferta formativa del segon semestre del 2021

D’entre la programació d’enguany hi destaquen els cursos dedicats a millorar les habilitats en Excel, a gestionar el treball en equip o a tractar noves tècniques de venda, entre d’altres

per Redacció, Granollers, Catalunya | 7 de setembre de 2021 a les 15:34 |
 Més de 25 cursos conformaran el nou catàleg formatiu per al curs 2021-2022 que un any més la Cambra del Vallès Oriental posarà a disposició del teixit empresarial del territori, així com també dels emprenedors/es i autònoms i autònomes. D’entre tot el conjunt de cursos oferts, hi destaquen els cursos dedicats a millorar les habilitats en Excel, a gestionar el treball en equip o a tractar noves tècniques de venda. D’aquesta forma, la Cambra seguirà un any més donant resposta a les principals preocupacions i demandes de les empreses de la zona.  
 

De fet, la posada en marxa d’aquesta nova edició ha servit també per fer balanç dels resultats assolits en matèria formativa per part de la Cambra al llarg d’aquests últims dos anys. En total, les corporacions territorials han format a 729 alumnes, gràcies als més de 78 cursos oferts en matèria de digitalització, comerç internacional, producció i logística, entre altres àmbits. Tanmateix, també s’ha posat de relleu els bons resultats assolits amb el programa “Formació a mida” amb la realització de més de 36 cursos dissenyats ad-hoc a les especificacions i necessitats de les empreses.  
 

D’aquesta forma, la Cambra del Vallès Oriental, amb la voluntat de promoure l’activitat econòmica i empresarial, han refermat la seva intenció de donar suport a la gestió i direcció de les empreses dissenyant un ampli catàleg de cursos dirigit a satisfer les necessitats específiques actuals. 

 

Participació