1 de 10
rodalies

Habiliten un bus entre la Garriga i les Franqueses per suplir els 6 trens afectats per les obres de l'R3

Usuaris del servei celebren que s'hagi habilitat una alternativa tot i que la veuen "poc atractiva"

Un tren de Rodalies a Parets del Vallès | Paula Roque
per Osona.com, 27 d'agost de 2021 a les 13:07 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 d'agost de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
A partir de dilluns, 30 d'agost, un bus llançadora unirà les estacions de la Garriga i les Franqueses del Vallès per suplir els sis trens afectats per les obres de desdoblament de l'R3. Els treballs comportaran l'eliminació de la via 4 de l'estació de la Garriga per on circulen diàriament sis trens amb origen o destinació Barcelona que, mentre durin les obres, s'aturaran a les Franqueses. Renfe ha habilitat aquest servei.

La resta de trens que passen per la Garriga (56) seguiran operant amb normalitat. Des de la plataforma d'usuaris "Perquè no ens fotin el tren", celebren que s'hagi habilitat una alternativa tot i que la veuen "poc atractiva" perquè un trajecte que en tren es fa en sis minuts, en bus superarà el quart d'hora.


Per a la plataforma, l'alternativa desitjada per no perdre el 10% de les freqüències a l'estació de la Garriga era que els 6 trens, en comptes d'aturar-se a les Franqueses, continuessin per una altra via fins a Vic on podrien donar la volta i, de retruc, millorar el servei a la resta de municipis.

 

Participació