duatló

Nova edició del Duatló Ciutat de Granollers, aquest dissabte al Circuit de Montmeló

Serà la primera prova d'aquest esport que es retransmetrà en directe a través de la plataforma Esportplus TV

per Marta Casas, Granollers - Montmeló | 26 d'agost de 2021 a les 19:00 |
Imatge de la Duatló de Granollers l'any 2017 | Circuit de Barcelona - Catalunya
Aquest dissabte, el Circuit de Montmeló acollirà una nova edició del Duatló Ciutat de Granollers, "la més atípica", segons explica la mateixa organització, ateses les circumstàncies sanitàries derivades de la pandèmia de Covid-19. 

De fet, el primer canvi significatiu és la data, i és que normalment aquesta prova se celebra a principis de febrer. A més d'aquest canvi, els efectes de la pandèmia també han obligat a limitar la inscripció a 300 places - l'any passat van ser fins a 720, entre adults i infants -, que només podran ser atletes federats i restringir l'accés al públic. Tampoc es comptarà amb la prova infantil.


La gran novetat d'enguany serà la retransmissió en directe de la prova a través d'Esportplus TV, la nova plataforma d'emissions esportives de la UFEC amb qui la Federació Catalana de Triatló ha establert un acord. Així, el XI Duatló Ciutat de Granollers serà la primera retransmissió en directe d'aquest esport.

L'organització del duatló, a càrrec del Club Triatló Granollers, compta amb el suport del Circuit de Barcelona - Catalunya, els ajuntaments de Granollers i Montmeló i també els espònsors del club - el Centre Mèdic La Roca, Ravet Bike i Madform - a més de col·laboradors de la prova - Esportíssim, Peixos Paquita i KH-7.

 

Participació