estiu

S'incorporen nous elements d'aigua al Parc del Congost de Granollers

Durant l'estiu també s'han refet els espais de l'àrea de jocs dels Jardins d'Enric Roca

per M.C., Granollers | 26 d'agost de 2021 a les 14:04 |
Els nous elements aquàtics del Parc del Congost | Ajuntament de Granollers
El parc del Congost de Granollers, davant de la plaça de les Hortes, ha incorporat nous punts de refresc, que se sumen a la font ornamental ja existent que es va estrenar el 2018. 

Els elements que s'han instal·lat permeten refrescar-se amb aigua sobre la font, i així s'aprofita de dues maneres: a l'estiu, com a punt de refresc per a la ciutadania i com a element lúdic en els moments de més calor, i la resta de l'any com a element ornamental del parc. 


Els elements de refresc funcionen amb un polsador que es pot activar de 10 a 14h i de 16 a 20h. Quan acabi l'estiu, es retiraran per tornar-los a instal·lar l'estiu vinent, però es mantindran les fonts ornamentals.

Durant aquest estiu també s'han refet els espais de l'àrea de jocs dels Jardins d'Enric Roca, amb una zona destinada a infants fins a sis anys i una altra per a infants fins a dotze. El projecte s'ha treballat de manera conjunta amb l'equip del Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP), amb l'objectiu de facilitar nous espais als infants del centre i a l'alumnat de les escoles properes, així com al mateix veïnat.

 

Participació