1 de 10
turisme

Així és Identify, l'aplicació turística creada a La Garriga

Reuneix més de 300.000 punts turístics d'arreu del món, permet fer rutes i itineraris personalitzats i també funciona com a xarxa social

per M.C., La Garriga | 20 d'agost de 2021 a les 18:18 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 d'agost de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Elena i Noelia Losantos, Aleix Riba i Esteve Dalmau són quatre veïns de La Garriga que han creat una aplicació turística, Identify, que compta amb un mapa de més de 300.000 punts turístics d'arreu del món.

L'aplicació, que es va presentar en el marc del Mobile World Congress, inclou punts com museus, monuments, parcs, castells, estàtues, esglésies, aqüeductes i runes arqueològiques; permet crear rutes i itineraris personalitzats i, a més, funciona com a xarxa social perquè els usuaris puguin compartir continguts i interactuar entre ells.


L'objectiu d'aquesta aplicació és fomentar l'accés a la cultura i promoure el patrimoni artístic, arquitectònic i històric de tot el món i alhora apropar els viatgers més curiosos els punts turístics menys transitats.

 

Participació