festa major del figaró-montmany

Obertes les inscripcions per a la Festa Major del Figaró-Montmany

L'Ajuntament ha preparat una programació adaptada al context sanitari de la pandèmia, del 27 d'agost a l'1 de setembre

per M.C., Figaró-Montmany | 19 d'agost de 2021 a les 09:51 |
En Peyu serà un dels protagonistes destacats de la Nit de Teatre | Promocional
Figaró recuperarà aquest agost la seva Festa Major, adaptada a les restriccions per la contenció de la Covid-19, després que l'any passat el context sanitari obligués a suspendre-la. L'Ajuntament ha reinventat la celebració i presenta un format diferent, per tal de poder gaudir de les activitats "amb alegria, però també amb seguretat", com expliquen des del Consistori.

El canvi més significatiu serà la necessitat de fer una inscripció prèvia a les activitats o comprar les entrades amb antelació. Es podran sol·licitar un màxim de sis invitacions o entrades per persona. El termini per inscriure's als actes gratuïts arrenca avui, 19 d'agost, i es podrà fer de manera telemàtica - a través d'aquest enllaç - o bé de manera presencial, a l'Ajuntament, de dilluns a divendres de 10 a 13.30h o bé mitja hora abans de començar l'acte si no s'ha assolit l'aforament màxim. Pel que fa a la Nit de Teatre, també es podran adquirir entrades a l'Estanquet de Figaró.


Quines són les activitats més destacades?


La Festa dels Fanalets donarà el tret de sortida a la Festa Major. Una festa que enguany serà sense cercavila, i que precedirà el pregó, enguany protagonitzat per la dissenyadora Júlia García Escribà i l'historiador Antonio Segon Salvatella.


Al llarg dels sis dies de Festa Major no hi faltarà el Figashow, els sopars a la fresca, el Figaart, l'homenatge a la vellesa, les havaneres, i la Nit del Teatre, amb en Peyu com a gran protagonista amb Peyu. L'home orquestra. Com a novetats destacades, el programa inclou una Pool party amb DJ Edu Elizondo i DJ Lefert.

Consulta el programa de la Festa Major del Figaró-Montmany


 

   Programa de la Festa Major del Figaró-Montmany by Naciodigital on Scribd

 

 

 

Participació