policia

Diversos identificats i denunciats en una intervenció policial a una zona de conflictes reiterats de Caldes de Montbui

Agents dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local van identificar diverses persones i van aixecar actes de denúncia per tinença de drogues i armes, a més de sancions per incompliment de les mesures de contenció de la Covid-19

per M.C., Caldes de Montbui | 16 d'agost de 2021 a les 20:18 |
Unitats dels Mossos d'Esquadra durant la intervenció policial | Mossos d'Esquadra
El passat dijous, la Policia Local de Caldes de Montbui i els Mossos d'Esquadra van dur a terme una operació policial conjunta, batejada com Kalderí, amb l'objectiu d'erradicar "actes delictius i incívics" a l'avinguda de Pi i Margall, a l'alçada del parc de l'Estació, com han explicat en un comunicat.

Aquesta zona és motiu de reiterades denúncies veïnals per baralles, per la sobreocupació de l'espai públic, pel consum i la compravenda de substàncies estupefaents i també per la manca de compliment de la normativa sanitària de la Covid-19. L'actuació, com expliquen els cossos policials, ha tingut l'objectiu d'incidir en la "prevenció, identificar les persones que es dediquen al tràfic de substàncies estupefaents i abordar la conflictivitat motivada per l'ocupació de l'espai públic amb comportaments i dinàmiques incíviques". 


Diverses persones van ser identificades pel dispositiu, i es van posar quatre denúncies administratives per tinença de substàncies estupefaents i tinença d'armes. També es van detectar diverses infraccions de la legislació que regula els espectacles públics i les activitats recreatives, i es van obrir quatre actes de denúncia per incomplir les mesures de contenció de la Covid-19.

Per la seva banda, l'Ajuntament alerta que revisarà els permisos d'ocupacions per a les terrasses que generin queixes reiterades i justificades.


En la intervenció hi van col·laborar efectius dels Mossos de la Comissaria de Districte de Caldes de Montbui, de l'Àrea Bàsica Policial de Granollers; serveis especialitzats de la Unitat Canina, de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), policia administrativa i agents de la Policia Local de Caldes de Montbui.

 

Participació