incendis

Restricció de la circulació motoritzada al parc natural del Montseny i al parc del Montnegre i el Corredor

Estan inclosos en el Pla especial d'emergències per incendis forestals

per Redacció, Montseny, Catalunya | 13 d'agost de 2021 a les 13:25 |
Restriccions als parc del Montseny i el Montnegre i el Corredor pel perill d'incendi | Gemma Sànchez / ACN
Davant l'onada de calor i el greu risc d'incendi per la situació meteorològica existent que afecta al conjunt de Catalunya, el Departament d’Interior de la Generalitat ha activat la fase d’emergència del Pla de protecció civil de Catalunya (PROCICAT) i ha ampliat el nivell 3 del Pla Alfa a 184 municipis de les comarques de Barcelona.

D’acord amb aquesta disposició, es limita la circulació motoritzada en el medi natural d'aquests municipis, tret dels residents i ni les activitats que per la seva naturalesa resultin inajornables. s'ha activat la fase d’emergència del Pla de protecció civil de Catalunya (PROCICAT), el Departament d’Interior de la Generalitat ha ampliat el nivell 3 del Pla Alfa a 184 municipis de les comarques de Barcelona. D’acord amb aquesta disposició, es limita la circulació motoritzada en el medi natural d'aquests municipis, tret dels residents i ni les activitats que per la seva naturalesa resultin inajornables.


Aquestes restriccions, que seran vigents fins dilluns 17 d'agost, afecten d’una manera especial al conjunt d’espais de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona: Parc Natural de la Serra de Collserola, Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, Parc Natural del Montseny, Parc del Montnegre i el Corredor, Parc de la Serralada Litoral, Parc de la Serralada de Marina, Parc del Garraf, Parc d’Olèrdola, Parc del Foix i l’Espai Natural de les Guileries-Savassona.
 

 

Participació