coronavirus

Deu ingressats més per coronavirus a l'Hospital de Mollet en només una setmana

N'hi ha 37, 32 més que fa quinze dies

per Redacció, Mollet del Vallès, Catalunya | 26 de juliol de 2021 a les 14:06 |
Un treballador de l'Hospital de Mollet, ajudant un pacient en una videotrucada | FSM
Els ingressats amb coronavirus a l'Hospital de Mollet han passat de 27 a 37 en només una setmana, segons ha informat l'Ajuntament. De fet, si es compara amb fa 15 dies l'augment és encara més gran, perquè llavors hi havia només cinc pacients amb Covid-19. Dels 37, 4 estan a l'UCI.

El consistori ho ha explicat després de la reunió de coordinació en la qual s'ha analitzat quina és l'evolució de la pandèmia a la ciutat, així com el funcionament dels diferents serveis municipals. L'Ajuntament segueix fent una crida "a la responsabilitat i a l'estricte compliment de les normes".


Pel que fa a la resta de dades, el risc de rebrot està en 1.120 punts, mentre que la velocitat de retransmissió és d'1,01. Pel que fa a les vacunacions, segueixen a bon ritme: 33.421 persones ja han rebut la primera dosi i 29.450 ja tenen la pauta completa.

La Policia Municipal, per la seva banda, continua amb el control del compliment de les mesures sanitàries en vigor. Al llarg del cap de setmana els agents han detectat i denunciat 14 persones per no respectar la limitació a la mobilitat nocturna, i unes altres 7 per consum d'alcohol a la via pública.


Pel que fa a la Festa Major, l'Ajuntament ha pres la decisió que enguany, amb la intenció d'evitar aglomeracions i frenar la propagació del virus, no es faci l'espectacle de focs artificials. Els aproximadament 20.000 euros del cost d'aquest espectacle es destinaran enguany a Serveis Socials

 

Participació