manteniment

Granollers aprofita l'estiu per millorar els paviments de diversos carrers

La segona i última fase del Projecte d'Adequació de Paviments 2021 es farà durant els dies 2, 3 i 4 d'agost

per Redacció, Granollers, Catalunya | 26 de juliol de 2021 a les 13:47 |
Un dels carrers on s'intervindrà | Ajuntament de Granollers
Del 2 al 4 d'agost es preveu fer un seguit d'actuacions de millora dels paviments de diversos carrers de Granollers. Es tracta de l'última fase del Projecte d'Adequació de Paviments 2021 i, segons precisa el consistori, consistirà en treballs de fressat, asfaltage i pintura d'alguns carrers de la ciutat: "S'aprofiten aquestes dates que hi ha una reducció substancial del trànsit a la ciutat, ja que les escoles estan tancades i una part important de la ciutadania fa vacances. També es té en compte la reducció de la contaminació atmosfèrica, en aplicació d'una de les deu mesures adoptades per la Taula intermunicipal per a la qualitat de l'aire del Vallès Oriental que consisteix a evitar fer les operacions de reasfaltatge de carrers en els dies en què la qualitat de l'aire empitjora", ha precisat el consistori.

Els treballs es faran al carrer Príncep de Viana, entre el carrer Guayaquil i Sant Jaume; al carrer Guayaquil, entre Navarra i Príncep de Viana; i al carrer Vidal i Jumbert, entre Puiggraciòs i Maria Palau.


El calendari previst és el següent: els carrers Guayaquil i Príncep de Viana es fressaran el 2 d'agost i s'asfaltaran el dia 3. En el cas del carrer Vidal i Jumbert, els treballs de fressat i asfaltage es faran el mateix dia 3. I el 4 d'agost es pintarà la senyalització horitzontal de tots tres carrers. Mentre durin les obres de millora, no es podrà circular pels carrers afectats i només es permetrà el pas del veïnat per poder accedir als aparcaments existents. Les obres seran senyalitzades i s'indicaran els itineraris alternatius.

 

Participació