correus

L'oficina de Correus de Granollers ja disposa d'una màquina d'autoservei per enviar paquets

Els dispositius funcionaran les 24 hores del dia i els usuaris podran fer-les servir fora de l'horari d'obertura de les oficines

per Redacció, Granollers, Catalunya | 21 de juliol de 2021 a les 19:51 |
Una de les màquines per a l'enviament de paqueteria | Cedida/Correus
Correus està instal·lant unes màquines d'autoservei per dipositar paquets a les oficines de tot l'Estat espanyol, cinc de les quals es troben ja plenament operatives. Granollers és una d'elles, juntament amb Rubí, Terrassa,  Vilanova i la Geltrú i la Sucursal 1 de Barcelona. En total es preveu que hi hagi 43 màquines a Catalunya.

Aquests dispositius compten amb dos elements, un "quiosc" que permet pesar el paquet, calcular el preu corresponent al pes i seleccionar el tipus d'enviament segons el termini, així com fer el pagament i generar l'etiqueta identificativa; i un dropbox, una bústia per dipositar el paquet un cop llegit el codi d'enviament.


Aquest sistema permet que els clients dipositin i paguin els seus paquets de manera senzilla i tinguin accés al servei les 24 hores del dia, ja que els dispositius es troben en àrees diferenciades a l'entrada de les oficines i es poden fer servir quan aquestes estan tancades. Els aparells permeten l'autonomia de l'usuari, que pot fer tota l'operació seguint les instruccions a les pantalles, disponibles en diversos idiomes.

Segons informa Correus, s'està treballant per ampliar el servei a més productes, i "aviat estarà disponible perquè els clients puguin utilitzar-los per fer els seus enviaments de logística inversa", principalment les devolucions de les compres online

 

Participació